KVKK, ISO Süreç Yönetimi ve Danışmanlık Hizmeti

KVKK, ISO Süreç Yönetimi ve Danışmanlık Hizmeti

Arge 24 platform olarak, 7 Nisan 2016 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması (KVK) Kanunu ve Kişisel Verilere İlişkin Süreçler üzerinde bilgi güvenliği ve veri gizliliği standardını benimser.

KVKK Kanunun Amacı Nedir?

Tüm dünyada hızla gelişen teknoloji veri gizliliği yasal düzenlemelerinin oluşturulmasını mecbur kıldı. Kişisel verileri koruma kurumu, kısaca KVKK olarak tanımlanır. Kişisel verilerin korunmasını ve gözetimini sağlamak adına kurulmuş bir sistemdir.

Arge 24, Yönetim ve operasyon aracı olarak UNI EN ISO 9001 standardını benimser:

Öncelikli olarak; KVKK tarafından belirlenen teknik ve idari tedbirlerin alınması, bunların ISO/IEC 27001 BGYS ile birlikte uygulanışının gözetilmesi konusunda tam destek veriyoruz.

Bütünlük

Ortak çalışanlarımızın dürüstlüğü esastır. Dürüstlük, kendine, iş arkadaşlarına, müşterilere ve topluma karşı dürüstlük ve sorumluluk anlamına gelir. Bunu yazılım ve teknik destek alarak sağlayabilmeniz için; yasal kanuna yönelik riskli varlıkların belirlenmesi ve bu varlıklara yönelik çözümlerin üretilmesini sağlıyoruz.

Güvenlik ile İlgili Doküman Oluşturulması

Arge 24 olarak, çevreye saygı duyarak ve korurken güvenliğini sağlayan ve bireyin sağlığını ve refahını destekleyen çözümleri teşvik ediyoruz.  Kişisel verilerin korunması kanununa vakıf ekip arkadaşlarımız tarafından hazırlanması gereken prosedür, yardımcı doküman vb. danışmanlık veriyoruz.

Kişiye Ve Kuruma Özel Koruma

Arge 24 ekibi olarak başarımızın anahtarı çalışanlarımızdadır. Her çalışan aynı fırsatlara sahiptir. Çalışma ortamımız, bireyin ve grubun çalışmasında elde edilen sonuçları ödüllendirerek iletişimi ve katılımı teşvik eder.

Kişisel Veri Yönetim Sistemi’nin kurulması kişisel ve kurum güvenliği açısından önemlidir. İç tetkik yoluyla sağlıklı bir şekilde işletilmesinin sağlamanız mümkündür.

Kalite

Tam müşteri memnuniyetine yönelik hizmetlerimizin kalitesi aşağıdaki ilkelere dayanmaktadır:

  • Etkinlik ve verimliliği amaçlayan süreçlerin ve hizmetlerin sürekli kontrolü ve iyileştirilmesi.
  • Her türlü verimsizliği azaltmak ve ortadan kaldırmak için sorunların ve uygunsuzlukların önlenmesi.
  • Her seviyedeki eğitim ve öğretim yoluyla personelin katılımı ve motivasyonu.
  • Sürekli iyileştirme kültürünün yaygınlaştırılması ve yaygınlaştırılması.

Her yıl yenilenen teknolojiyi takip

Kişisel Veri Bilgi Güvenliğinin etkin olarak uygulanabilmesi önemlidir ancak her an yenilenen teknolojiyi takip etmekte bizim işimizdir.  Geliştirilebilmesinin yanı sıra entegrasyonu ve danışmanlığı konusunda Arge 24 güvenebilirsiniz.

Güç

Faaliyetlerimizi yürütürken ve hizmetlerimizi sunarken, önemli kalite unsurlarıyla ilgili olanlara özellikle dikkat ederek maliyet tüketimini sınırlandırmak ve azaltmak için gerekli kaynakları sağlayarak azami özeni gösteriyoruz.

Kalite Politikasının uygulanmasını netleştirmek için Yönetim, Yazılım & IT süreçleri ve hizmetleriyle ilgili ölçülebilir iyileştirme hedefleri yıllık olarak tanımlıyoruz.

KVKK Teknik Analiz Çalışmaları 

  • Öncelikle veri bulunarak tanımlanır,
  • Envanter çıkarılarak tasnif yapılır,
  • KVKK kapsamı uyarınca risk analizi için danışmanlık hizmeti,
  • GAP analizi sonucu kurumun topladığı, işlediği ve arşivlediği verilerin risk analizi tamamlanır.
  • Gap ve Risk analizi tamamlandığında; şimdiki durum ve gelecek ile ilgili rapor hazırlanır. Bu yapacağınız yatırımlar açısından da avantajlıdır.

Diğer Çözümlerimiz